Efsane başkan `hisseler ucuz` dedi

ABD merkez bankası Fed`in efsane başkanı Alan Greenspan,andnbsp;ABD hisse senetlerinin iyi bir değer sağladığını ve şirket karlarının zaman içinde artması ile birlikte muhtemelen yükseleceğini söyledi.

The Lira

ABD merkez bankası Fed`in eski başkanı Alan Greenspan, ABD hisse senetlerinin iyi bir değer sağladığını ve şirket karlarının zaman içinde artması ile birlikte muhtemelen yükseleceğini söyledi. Greenspan, Karlardaki büyümenin, hisse senetlerinden başka gideceğiandnbsp; yer yok değerlendirmesinde bulundu. Fed`in Temmuz 1997`deki raporunda yer aldığı için Fed modeli olarak bilinen diğer bir değerleme ölçümüne göre, ABD hisse senetleri borçlanma kağıtları ile karşılaştırıldığında tarihinin en ucuz seviyesine yakın. Bu teknik, hisse senetlerinin kar getirisini Hazine tahvillerinin faizleri ile karşılaştırıyor

GREENSPAN, OBAMA, SİMPSON-BOWLES AÇIK AZALTIM PLANINI SAHİPLENMELİ

FED eski başkanı Alan Greenspan, ABD Başkanı Barack Obama`nınSimpson-Bowles tarafından 2010 yılında ortaya konan açık azaltım planını bir an önce sahiplenmesi gerektiğini söyledi.
andnbsp;andnbsp;andnbsp;andnbsp;
Greenspan, Bloomberg tarafından düzenlenen bir toplatıda yaptığı açıklamada, Başkan Obama`nın yaptığı en kötü hatanın ortaya konan bu açık azaltım planını sahiplenmemek olduğunu savundu.
andnbsp;andnbsp;andnbsp;andnbsp;
Clinton döneminin Beyaz Saray Personel Şefi Erskine Bowles ve Cumhuriyetçi Senatör Alan Simpson tarafından dizayn edilen plan bütçe açıklarının harcama kesintisi ve vergi artırımlarının bir bileşimiyoluyla gelecek 10 yılda 4 trilyon Dolar azaltılmasını öngörüyor. Greenspan, ortaya konan bu planın ülkenin içinde bulunduğu derin mali problemlere tam bir çözüm getirmese de politik uzlaşmaya imkan verecek olması nedeniyle ideal olduğunu vurguladı.

Bigpara turuna katılın

Altın fiyatları, döviz fiyatları, dolar, euro, sterlin, canlı borsa, hisse senetleri, hisse fiyatları, dünya borsaları, en çok artan hisseler, en çok azalan hisseler, uzman görüşleri, banka faizleri, VOB, teknik analiz, KAP haberleri

Add a Comment