Takipçilerime Önemle Duyurulur

Değerli Takipçim

Sosyal medya kanallarım vasıtası ile beni takip ettiğiniz için öncelikle size teşekkür ederim.

Umuyorum ki bu kanal vasıtası ile elde ettiğiniz bilgiler, finansa bakış açınızı değiştireceği gibi piyasayı daha kolay bir şekilde yorumlamanıza imkân tanıyacaktır.

Ancak bunun için müsaadenizle sizden bazı isteklerim olacaktır.

  1. Sıkıcı finans konularını eğlenceli bir şekilde sizlere aktardığım YouTube kanalımdaki eğitim videolarını sabırla sonuna kadar izleyip, izlerken notlar alıp, sonrasında da uygulamaya döken bir program gerçekleştirmenizdir.
  2. Eğitim videolarımı kategori şeklinde ayırdım, sırasıyla izlemen yeterli olacaktır. Her kategori kendisine göre önemli ve izlenmesi elzem konuların en yalın ve eğlenceli halini barındırmaktadır.
  3. Biliyorum bu süreç sizin için oldukça yoğun geçecektir ancak bu programı bitirdiğiniz zaman size ne kattığını öğrenecek, ne demek istediğimi çok iyi anlayacak, sonucunda da gerçekten finansal piyasalara giriş yapmış, söylenenleri anlamakla birlikte kolay bir şekilde uygulayacak hale geleceksiniz.
  4. Bu bilgilere herhangi bir ücret vermeden kolay bir şekilde ulaşacak, kendine en uygun zaman dilimlerinde konulara ilişkin bilgi eksikliğini gidererek piyasada uzmanlaşmaya gidecek yol haritasını oluşturacaksınız.
  5. Bu yoğun tempoya girmek yerine sosyal medyada sizlere hayal satan kötü niyetli insanlardan tüyo adı altında ve çeşitli kanallar / gruplar içerisinde verilen bilgilere asla itibar etmeyiniz. Bu bilgiler size cazip gelebilir, eğitime ne gerek var diye düşündürtebilir ancak KOLAY KAZANCIN ne kadar tehlikeli olduğunu eğer bu tuzağa düşersen SERMAYENİN KOMPLE KAYBETTİĞİN an yani YIKILDIĞIN AN öğreneceksin.
  6. Öğrenmek çok zorlu bir süreçtir ve bu süreç içerisinde soruların olacaktır. Bu soruların cevapları için [email protected] ve [email protected] adresine mail gönderimi yapman yeterlidir. Bu arada sosyal medya hesaplarımdan yaptığın bildirimleri yoğunluğumdan göremeyebilirim. Bu sebeple de sadece mail yoluyla dönüş yapanlara yardımcı olacağımı bilmeni isterim.
  7. Ancak unutma ki bu maile hemen dönüş alamayabilirsin çünkü ben kurumsal olarak bir firmada Araştırma Müdürü görevini üstleniyorum ve on binlerce yatırımcıya piyasa bilgisi veriyoruz.
  8. Amacım, kurumsal çalışmalarım ile bizimle çalışan yatırımcılarımızı, kalan zamanlarımda da Türkiye’de finansa gönül vermiş, öğrenmeye aç, bu piyasada istikrar yakalamaya çalışan insanlara yardım etmektir.
  9. Bu amacım Türkiye’de finansal okur – yazarlığa katkı sağlamak ve insanların refah düzeyinin daha iyi noktalara gelebileceğine yönelik hayalimi gerçekleştirebilmek için edindiğim vizyondur.
  10. Senden ricam bu yoğunluğum içerisinde sizlerle de ilgilenirken benim bu çalışmalarımı mesleki bilgi tecrübelerimden esinlenerek yaptığımı unutmamandır.
  11. Bu sebeple de yazdıklarımı okumalı, paylaştığım grafikleri incelemeli ve aktardığım video analiz ve eğitim çalışmalarımı sonuna kadar izlemelisiniz.
  12. Okumadan, İncelemeden, İzlemeden yaptığın yorumları, sorduğun soruları gördüğüm zaman sana cevap yazmak yerine seni engellemek zorunda kalabilirim. Çünkü herkesin olduğu gibi benim de bazı kırmızı çizgilerim vardır.
  13. Engellemek derken başka kırmızı çizgilerimin olduğunu da hatırlatmak isterim.
  14. Emeğe saygılı olmamak, paylaşımlarımın altına kendi fikir ve beklentilerini aktararak finans konusunda kendisini geliştirmeye çalışan insanların kafasını karıştırmak, dozu kaçıracak eleştiriler yapmak, argo ifadeler kullanmak, vatanına, devletin kurumlarına, dinine karşı kötü niyetli ifadeler kullanmak ve teröre aktif ya da pasif bir şekilde yardım yataklı etmektir bu çizginin içerisinde yer almaktadır.
  15. Bunları da yaptığın zaman seni engellemek durumunda kalacağım.
  16. Lütfen bu aktardıklarımı iyice anla ve beni bu vizyon ile takip et.
  17. Bu koşullara uyduğun takdirde eminim ki birkaç ay içerisinde sende kendi gelişimine hayran kalacaksın.
  18. Ama bu koşullara uymayıp kolaya kaçma girişiminde bulunursan evvela beni kaybedeceksin ama ondan daha da önemlisi kendini kurtların içerisinde kalan kuzu olarak görmeye şimdiden başlasan iyi edersin.
  19. Söylediklerimi doğru ve güzel anladığını düşünmek istiyorum.
  20. Tanıştığımıza çok memnun olduğumu söyleyerek de sözlerimi burada bitiriyorum.
  21. Saygı ve Sevgi ile…

Kudret AYYILDIR

Add a Comment