UYARI!

Sevgili Takipçilerim!

Uzunca bir süredir siz değerli takipçilerime, Forex piyasası hakkında özellikle de işlem stratejilerine yönelik analiz çalışmaları konusunda bilgi vermeye çalışıyorum. Bu bilinçlendirmedeki en büyük sorumluluğum, Kaldıraçlı Alım – Satım gibi riskli bir piyasada, yatırımcıların mümkün olabildiğince zararlarını azaltmaya yönelik olmaktadır. Bu duruşumu, yoğun tempoma rağmen devam ettirmek ve bu platform vasıtasıyla da sizlere ücretsiz katkılar sağlamayı sürdürüyorum, elimden geldiğimce de sürdürmeye devam edeceğim.

Ancak burada yanlış giden bir husus var?

Çoğu takipçinin her şeyi karşı taraftan bekleyerek ve tembel davranarak kendisini geliştirmediğini, “armut piş, ağzıma düş” mantığı ile hareket ettiğini görüyorum.

Günlük analizleri ve fırsat grafiklerini detaylıca takip eden, kendisini geliştiren eğitim çalışmalarında yer almaya çalışan ve eğitime aç görünümde profesyonel bir trader olma yolunda kendisine yatırım yapanlar,her zaman saygı duyduğum kişilerdir ve yukarıdaki “tembel” betimlemem ile ilgisi yoktur.

Ancak tembel olan, okumayı sevmeyen, hadi artık sadede gel alayım mı satayım mı gibi düşünce yapısında olanlara karşı saygım olmadığı gibi ilgili paylaşımlarımı hak etmediğini düşünüyorum.

Bu nedenle de biz analistler, her zaman sizlere katkı sağlamayı amaçlayan bir duruş (dürüst yaklaşım) ile piyasa bilinçlendirmesini sizlere sağlamaya çalışırken, sizlerin de üzerinize düşeni yapmakla mükellef olduğunuzu hatırlatmak isterim. Aksi takdirde dünyanın en büyük finansal piyasasında başarılı olmayı düşünmeniz hayalden öteye gidemeyecektir.

Bu tarz düşünce yapısında olan takipçilerime yardımcı olmamakla birlikte paylaşımlarımın görünmemesi için de elimden gelen tüm çabayı sarf edeceğim.

Bu bağlamda da piyasayı profesyonelce izlemeyen, izlemek için çaba sarf etmeyen, sadece başkalarına muhtaç bir şekilde finans hayatını sürdüren yani kısaca tembel yatırımcıların biran önce kendisine çeki düzen vermesini rica ediyorum.

NOT: Eğitim ŞART!

Saygılarımla…

Kudret AYYILDIR

Add a Comment