Hoş Geldiniz…

Değerli Takipçiler,

Sıkıcı Finans konularını eğlenceli ve bir o kadar da keyifli hale getirmeyi amaç edinen birisi olarak sizlere birkaç hatırlatmak yapmak istiyorum.

İster Forex isterse Viop ya da Hisse piyasasında olunuz hiç fark etmez, Yatırım kararı vermek ve Sermayenizi başarılı bir şekilde yönetebilmeniz için, Teknik Analiz, Temel Analiz, Yatırım Psikolojisi ve Risk Yönetimi konularında bilgi sahibi olmak ve bu bilgilerle birlikte tecrübe kazanmanız gerekmektedir.

Kısa yoldan kazanç elde etme hayalinden çıkıp gerçek hayata dönmek ve finansal piyasalarda başarılı olmak için nelere dikkat etmeliyim sorularına cevap aramalısınız.

Bendeniz Kudret Ayyıldır, işte tam da bu düşünce sebebiyle yoğun çalışma koşullarıma rağmen hiçbir karşılık beklemeksizin sadece Finansal Okur – Yazarlığa katkı sağlamak ve Türkiye’de bilinçli yatırımcı kitlesi oluşturmak amacı ile gönüllülük hizmeti esas alarak paylaşımlar yapmaktayım.

Eğitim ve Analiz videolarını başarılı buluyorsanız ve yeni videolardan hızlı bir şekilde haberdar olmak istiyorsanız eğer kanalıma abone olmayı unutmayınız. Ayrıca sizin gibi finansal piyasalarda yer almak ve piyasalara meraklı olanlara da paylaştığım tüm video çalışmalarımı bana hiç sormadan ulaştırabilirsiniz.

İyi seyirler, Başarılı işlemler dilerim.

Kudret AYYILDIR

Add a Comment