Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir!

Kudret Ayyıldır dediğinizde hemen hemen tüm takipçilerimin aklına finansal piyasalarda yer alan varlıklarla alakalı teknik / temel beklentiler (analiz) ya da finansal okur – yazarlık amacı ile hazırladığı eğitim çalışmaları gelmektedir…

Hazır olun bu algıyı hem destekleyeceğim hem de şekillendireceğim 🙂

Uzun zamandır üzerinde durduğum ancak yoğun tempo sebebiyle bir türlü aksiyona geçemediğim YouTube Kanal Projesini Kasım ayını tamamlanmadan hayata geçirme düşüncesindeyim.

Bu proje içerisinde finansal piyasalarda yer alan varlıklarla alakalı beklentileri ve finansal okur – yazarlık amacı ile hazırlayacağım eğitim çalışmalara yer vermeye devam edeceğim. Ancak kanalım bu liste ile sınırlı kalmayacaktır.

Piyasalarda yer almak isteyen gençlerin bu mesleği icra edebilmesi için üniversite zamanlarından itibaren neler yapması gerektiği hatta hiçbir şey yapmayıp mezun olan ancak bu piyasada yer almayı amaçlayanların da hangi konularda hızlanması gerektiğini aktararak finansal piyasalar için kaliteli personel oluşturma sürecine katkı sağlayacak çalışmalardan tutun da spor başta olmak üzere her konuda fanatizmin neden zararlı olduğu ve vazgeçemediğimiz lezzetlerden örneğin kokoreç evde nasıl yapılır gibi hayata dair tüm konulardan bahsedeceğim.

Heyecanlıyım ve Huzurluyum!

Çünkü bildiklerimi hiçbir karşılık beklemeden siz değerli takipçilerim ile paylaşmayı sürdüreceğim.

Mutluyum ve İnançlıyım!

Çünkü kendi iş alanım ile alakalı kişilerin gelişmesine katkı sağlamak, dolayısıyla da memleketimize faydalı işler yapma düşüncesi ile Mahfi Eğilmez ve Atilla Yeşilada kadar olmasa da ekonomiyi keyifli hale getirmeyi amaçlıyorum.

Tek bir isteğim var sizden!

Maalesef çoğu kişi emeğe karşı saygılı olmayı bilmiyor. Gerek kendi sektörümüzden gerekse diğer sektörlerden olsun üzerinde uğraşılmış çaba sarf edilmiş tüm çalışmalar (doğru ya da eksik (yanlış diyemem çünkü o çok farklı anlamlara gelir)) klavye başında oturanlar tarafından tabiri caizse linç edilmeye çalışılıyor.

Hani maç seyrederken futbolcu ya da teknik direktörün hiçbir şey bilmediğini, ne kadar amatör olduğunu ve kendisinin orada olması durumunda tüm her şeyi değiştirebileceğimizi söylüyoruz ya 🙂 işte ondan bahsediyorum.

Lütfen emeğe saygılı olalım.

Eleştiri, dozu kaçmadığı müddetçe herkesi muazzam bir şekilde geliştiren en faydalı yöntemdir. Ancak biz millet olarak sevmeyi beceremediğimiz gibi nasıl eleştiri yapılması gerektiğini de bilmiyoruz. (Hayata Dair bölümünde bu konuya da değineceğim)

Lütfen herhangi bir kazanç beklentisi olmadığı halde sizin gelişiminiz için çabalayan kişilere karşı haksızlık yapmayınız…

Tek isteğim var demiştim ancak izninizle bir isteğim daha olacak siz değerli takipçilerimden.

Lütfen kanalım içerisinde olmasını istediğiniz tüm konuları benimle paylaşın. İ[email protected] adresine göndereceğiniz dönüşler, talepleriniz doğrultusunda video çalışmalarımı şekillendirmeme imkan tanıyacaktır. Bildiğim tüm konuları, bilmediğim konularda da araştırma yaparak yeni bilgiyi hem kendime hemde sizlere katma hususunda desteğiniz benim için önemlidir.

Saygılarımla…

Kudret AYYILDIR

Add a Comment