Herkes üzerine düşeni yapmalı!

Hain Terör saldırıları nedeniyle milletimiz derin bir üzüntü içerisindedir. Bu üzüntü bazı konulardaki hassasiyetlerin oluşumuna ve sonucunda da patlamalara neden olmaktadır. Hepimiz tv’lerde gerçekleştirilen eylemleri izlemektedir. Belki de aramızda bizi takip eden insanlar, bu eylemler içerisinde yer almaktadır. Ancak millet olarak hakkımızı ararken bazı hususları es geçiyoruz. Çok gaza gelen bir millet olarak aramıza sızan hainleri görmeyerek provokasyonlara engel olamıyoruz. Bu da kurunun yanında yaşın da yanmasına neden olmaktadır.

Şimdi soruyorum size;

Türkiye’nin her şehrinde ev-dükkân-parti binası-vb benzeri yakıp yıkılan her şey sonucunda bir tane şehidimiz geri geldi mi?

HAYIR

Yapılan bu eylemler sonucunda millet olarak kazançlı bir şeyler elde edebildik mi?

HAYIR

Bu kadar zarar verdikten sonra bu paralar yine bizim cebimizden çıkacak mı?

EVET

Zaten sınırda yeterince operasyon yapılırken bir de şehir içinde polisin & askerin milletimizle uğraşması doğru mu?

HAYIR

Tüm konsantrasyon sadece sınırdaki alçakları temizlemek şeklinde olsa TSK ve diğer güvenlik güçleri daha fazla başarılı olmaz mı?

EVET

Şimdi diyeceksiniz ki nasıl yani sessiz mi kalalım susup oturalım mı? Tabii ki hayır. Ancak pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım. O yakıp yıkılan yerlerde hiç mi kendi vatandaşımıza zarar verilmedi. Hele ki şehit yakınları bu konuda acısı derinken bu tür durumlardan maddi anlamda zarar görmediler mi? Bunun garantisini verebilir miyiz?

HAYIR

Alçaklar, askerimizle mücadele edebilmek için her türlü hainliği yapıyor. Eğer yurdumuzda bu eylemler bu kadar şiddetli oluyorsa, bizim duygularımızla oynadıkları içindir. Biliyorlar ki bu millet bu tür şeylere sessiz kalmaz. O alçaklar da bu arada fırsat kollayıp güçlenmek ve mühimmatını artırıyor. Bunu göremiyor muyuz?

HAYIR

Lütfen bu kadar derin bir üzüntü içerisindeyken gaza gelmeyelim. Takipçilerim içerisinde belki bu tür eylemlerde yer alanlar vardı. Bir kişiyi bile ikna edebilirsek vatanımıza fayda sağlamak adına önemli bir iş yapmış oluruz.

Umarım bilinçlenerek bu sıkıntılı süreci en az kayıp ile atlatırız. Umarım artık bir evlat daha kaybetmeyiz. Lütfen her birey üzerine düşen görevi yapsın. Ancak bunu yaparken provokasyonlardan etkilenmeyelim. Lütfen…

Add a Comment