Eğitim Programı Hakkında!

Bilgilendirme:

Eğitim sürecine henüz başlanmamış olmakla birlikte konuya ilişkin yapacağımız değişimleri, gerek sitemiz gerekse sosyal medya hesaplarımız tarafından sizlere duyurulacaktır…

Eğitim Programına yönelik kısa bilgiler verecek olursak;

Merhaba Sayın İlgili,

– Eğitimler, birebir ya da grup eğitimi şeklinde “online sistem” üzerinden sadece hafta sonları gerçekleştirilmektedir.

– Grup eğitimlerde, her bir birey ile daha fazla ilgilenmek ve eğitimin katılımcılar nezdinde daha iyi anlaşılabilmesi adına, kontenjan sınırlılığı (minimum 5, maksimum 12 kişi olarak) getirilmektedir.

– Eğitimi alacak kişi, önce hangi eğitimi almalıyım konusunda karar vermelidir.  Bu konu ile ilgili “Hangi Eğitimi Almalıyım” bölümünü incelemeli, daha sonra da katılımcıya uygun olan derslere ön kayıt gerçekleştirmelidir.

– Eğitmen, eğitime katılacak kişiye uygun bir eğitim programı hazırlayarak bilgilendirme yapar.  Ancak bu sürecin tamamlanabilmesi için kesin kayıt sağlanması gerekmektedir. (Ön kayıt yeterli değildir)

– Katılımcıya paylaşılan hesap bilgilerine eğitim ücreti yatırılır, ad – soyad ve dekont bilgileri “[email protected]” adresine mail atılır ve kesin kayıt için geri dönüş beklenerek süreç başlatılır. (Eğitim ücreti yatırılmadan kesin kayıt işlemi yapılmaz)

– Herhangi bir nedenden dolayı kesin kayıt sonrası kişinin eğitime katılamaması durumunda eğitim tarihinden 3 iş günü öncesine kadar yapılan iptallerde, eğitim ücretinin tamamı iade edilir. Bu tarihten sonra yapılan iptallerde ise ücret iade edilmez.

– Kayıt yaptırılan eğitim ile ilgili, gün, saat ve eğitmeni değiştirme hakkı saklı tutulmaktadır. Önceden haber vermek koşulu ile tüm programlar değiştirilebilir veya  iptal edilebilir. İptal edilmesi durumunda eğitim ücreti katılımcıya iade edilebilir ya da katılımcı bir sonraki eğitime direk katılma hakkına sahip olabilir.

– Yukarıdaki açıklamalar dışında mevcut program hakkında daha fazla bilgi almak için “[email protected]” adresine mail gönderebilirsiniz.

Kudret AYYILDIR

Add a Comment